Lukijoiden kommentteja


"Selkeästi kirjattuja ajatuksia yrityksen johtamisesta, nopeasti ja monella tavoin syvästi muuttuvassa maailmassa. Erittäin ajankohtaista luettavaa loppumattomiin analyyseihin ja näköalattomuuteen jähmettyneessä Suomessa. Kirjoittajan esittämä menestyksen resepti, jonka allekirjoitan: odottamattomalle avoin ja ympäristöä valppaasti tutkiva asenne, muutostrendien ymmärtämisen pohjalle rakennettu tahtotila, sen saavuttamiseen tähtäävä konkreettinen suunnitelma, asiakaslähtöisyys, oppiminen tekemisen kautta ja ihmisten kunnioitus sekä työn ilon ruokkiminen."
- Sari Baldauf, KTM

"Yrityksestä menestystarina on mielenkiintoinen ja lukemiselämyksiä tarjoava puheenvuoro. Monipuoliset näkökulmat ja yritysesimerkit tuovat hyvin esille yritysten menestyskonseptien moninaisuuden ja yrityskohtaisuuden."
- Kari Neilimo, vuorineuvos, taloust. toht.

"Päivi Heikinheimon kirja on raikkainta, mitä olen pitkään aikaan lukenut. Se on positiivisen näkemyksellinen, viisas ja aitoihin kokemuksiin nojautuva tietämyspaketti, sujuvasti kirjoitettu eloonjäämisopas ja strategian päivityskurssi. Lukija toteaa, että strategia on välttämätöntä, yksinkertaista ja selkeää ajattelua sekä trendien havainnointia. Tämän kirjan kanssa johtajat ja yrittäjät pääsevät pitkälle."
- Tapio Aaltonen, teologi, johdon konsultti

”Tämän jaksaa miesyrittäjäkin lukea ja heikompikätinenkin pitää käsissään. Kirjasta löytyy jokaiselle lukijalle joitain eväitä. Isolle ja pienelle yritykselle.”
- Kari Ehari, toimitusjohtaja, Reconos Oy

”Luin kirjan saman tien. Oikein painavaa tekstiä. Ei voi muuta kuin olla samaa mieltä teosta kommentoineiden talouselämän vaikuttajien kanssa. Ja yksityiskohtien kanssa on tehty suuri työ.”
- Klaus Kaltio, toimitusjohtaja, Kappa-Trading Oy Ltd

”Hyvä kirja. Nosti taas mielessä esille sen, että kasvuun olisi kiinnitettävä enemmän huomiota. Ja myös sen, että ihmisethän ne tulokset tekevät.”
- Otto Kivi, vientijohtaja, Pyroll Oy

”Hyvin tiivistettyä asiaa ja käytännön kokemuksia. Moni businesskirja on kirjoitettu aivan liian monimutkaisesti ja akateemisesti: vaikea saada otetta asioista. Mieleenpainuvin lainaus oli siitä miten seminaarit voivat olla mielen roskaruokaa.”
- Jaakko Halme, Senior Manager, Microsoft Oy

”Tiivis paketti, jossa erityisen hyödyllisiksi koin muistutukset siitä, että hyväkin strategia on hyvä vain hetken ja Plan B:kin tarvitaan, asiakkaiden hankkimisen ja pitämisen tärkeydestä, sekä toimenkuvien laatimisesta tavoitteiden, ei tehtävien pohjalta.”
- Pauli Tikkanen, rakennuttajakonsultti, yrittäjä, Aktiva Insinöörit Oy

”Luettavan näköinen kirja, selkeä ote. Ei pelota  käydä käsiksi!.”
- Anneli Kankare, yrittäjä, Kirjakenno Ay

”Kirjassa tuodaan selkeästi esille miten ensiarvoisen tärkeää yritykselle on huolehtia hyvin kassastaan; tulojen ja menojen tasapaino sekä laskutuksen aktiivisuus ja täsmällisyys ovat avainasioita. Käytetyt esimerkit kuvaavat todellisia työelämän tilanteita.”
- Vesa Järvelä, hallituksen puheenjohtaja, For-Glass Oy

”Olipa inspiroiva! Mahtavan selkeästi ja ytimekkäästi on onnistuttu tuomaan yrityksen tärkeitä asioita esille.”
- Inka Uusitalo, toimitusjohtaja, Långvik Congress Wellness Hotel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti